Carnestoltes Ruzafa 2023 - 11 al 25 febrer

XII Edició CARNESTOLTES DE RUSSAFA 2023
De l'11 al 25 de febrer se celebra en València la XII Edició del Carnestoltes de Russafa Cultura Viva amb les seues múltiples activitats i cercaviles. Ho organitza Jarit-AIAD, en col·laboració amb altres associacions del barri: Plataforma per Russafa, València Saludable, AFA Alexandra Soler, AMPA Ceip J. Balmes, Joves Per Russafa, AFA Patufet, ADSIS i IES Sant Vicent Ferrer.


El nostre objectiu és crear un espai de diàleg i convivència per a donar a conèixer a la ciutadania la riquesa cultural d'aquest barri singular i genuí, punt de trobada de processos interculturals, activisme social i creació artística.FOTOS DEL CARNAVAL
XII Edición CARNAVAL DE RUSSAFA 2023Del 11 al 25 de febrero se celebra en Valencia la XII Edición del Carnaval de Russafa Cultura Viva con sus múltiples actividades y pasacalles. Lo organiza Jarit-AIAD en colaboración con otras asociaciones del barrio: Plataforma per Russafa, València Saludable, AFA-Alexandra Soler, AMPA Ceip J. Balmes, Joves Per Russafa, AFA Patufet, ADSIS e IES San Vicent Ferrer.


Nuestro objetivo es crear un espacio de dialogo y convivencia para dar a conocer a la ciudadanía la riqueza cultural de este barrio singular y genuino, punto de encuentro de procesos interculturales, activismo social y creación artística.