Carnestoltes Ruzafa 2023 - 11 al 25 febrer

XII Edició CARNESTOLTES DE RUSSAFA 2023De l'11 al 25 de febrer se celebra en València la XII Edició del Carnestoltes de Russafa Cultura Viva amb les seues múltiples activitats i cercaviles. Ho organitza Jarit-AIAD, en col·laboració amb altres associacions del barri: Plataforma per Russafa, València Saludable, AFA Alexandra Soler, AMPA Ceip J. Balmes, Joves Per Russafa, AFA Patufet, ADSIS i IES Sant Vicent Ferrer.


El nostre objectiu és crear un espai de diàleg i convivència per a donar a conèixer a la ciutadania la riquesa cultural d'aquest barri singular i genuí, punt de trobada de processos interculturals, activisme social i creació artística.XII Edición CARNAVAL DE RUSSAFA 2023Del 11 al 25 de febrero se celebra en Valencia la XII Edición del Carnaval de Russafa Cultura Viva con sus múltiples actividades y pasacalles. Lo organiza Jarit-AIAD en colaboración con otras asociaciones del barrio: Plataforma per Russafa, València Saludable, AFA-Alexandra Soler, AMPA Ceip J. Balmes, Joves Per Russafa, AFA Patufet, ADSIS e IES San Vicent Ferrer.


Nuestro objetivo es crear un espacio de dialogo y convivencia para dar a conocer a la ciudadanía la riqueza cultural de este barrio singular y genuino, punto de encuentro de procesos interculturales, activismo social y creación artística.