miércoles , 3 junio 2020
Jornada de Cloenda del projecte Mars Interculturals.

Jornada de Cloenda del projecte Mars Interculturals.

Ja tenim preparada la jornada de cloenda del projecte Mars Interculturals! Si voleu aprendre, conèixer iniciatives artístiques i socials crítiques, i gaudir d’un matí artístic ben acompanyades, no dubteu acostar-vos al Parc Central. És un esdeveniment obert a tot el públic! Ací teniu tota la programació: _DEF_cartell-cloenda-m’.i

L’objectiu principal d’aquesta jornada és mostrar el treball que s’ha realitzat durant l’etapa d’execució del projecte als diferents centres educatius, dirigida no només a totes les persones que han participat, sinó també a totes aquelles que estiguin interessades en conèixer el treball de Jarit en l’àmbit de l’Educació per a la Ciutadania Global.

Es farà una exposició de les activitats que s’han realitzat durant el curs escolar 2018-2019, i es realitzaran tallers i intervencions artístiques relacionades amb els processos migratoris, des d’una mirada crítica, reflexiva i conciliadora.

A més, aquesta jornada pretén ser un espai de trobada tant per al professorat, alumnat i voluntariat participant, per tal de que puguen compartir la seua experiència, i per a aquelles persones que tinguin ganes de participar-hi en futures edicions.

Scroll To Top