sábado , 25 enero 2020
Últimas noticias
Festa de Benvinguda – Jarit

Festa de Benvinguda – Jarit

El 4 d’octubre vam celebrar la festa de Benvinguda de tallers. Presentem a les professores / és voluntàries d’aquest curs i gaudim d’una estona divertida compartint menjar, beguda i experiències. Va estar present Neus Fábregas, la Regidora de la Delegació de Cooperació al Desenvolupament i Migració, per a inagurar el curs i explicar-nos els projectes i novetats de l’ajuntament en matèria de migració.

També van assistir les companyes de l’associació Escuela con Alma per a explicar-nos el projecte d’Ajuda Humanitària d’Emergència que porten un any realitzant en el nord de Sèrbia i vam acollir l’exposició “El Infierno Serbio» ”amb una col·lecció de més de 20 làmines realitzades per fotògrafs que han format part del treball en terreny, l’exposició romandrà en Jarité durant tot el mes d’octubre.

Ens veiem a la pròxima! Fins prompte!

Scroll To Top