miércoles , 3 junio 2020
Xerrada – Debat VALÈNCIA CONTRA L’ODI

Xerrada – Debat VALÈNCIA CONTRA L’ODI

Hola a totes i tots

Des de Jarit us convidem a la xerrada – debat VALÈNCIA CONTRA L’ODI que anem a desenvolupar en el marc del projecte «Democracy on the Brink», financiat per la unión europea dins del programa Europe for Citizens. Aquesta és la segona activitat que realitzem dins del projecte després de la visita guiada del maig passat per la València Democràtica.http://www.jarit.org/republica-checa-democracy-on-the-brink/

Data: dijous 27 de setembre de 2018.

Hora i lloc: 18h en CA REVOLTA.

Es tracta de generar un espai de reflexió col·lectiva entorn de la identificació i la lluita contra el racisme, especialment el racisme institucional, a través de la presentació de l’estat de la qüestió des de la perspectiva de Rita Bosaho com a diputada i activista; i entorn de la discriminació per motius culturals i lingüístics a càrrec de Toni Gisbert de Acció Cultural del País Valencià.

Us esperem!

Scroll To Top