jueves , 27 junio 2019
Últimas noticias
Festa de Benvinguda Tallers 2018-2019

Festa de Benvinguda Tallers 2018-2019

Com tots els setembres donem la benvinguda a les alumnes i alumnes del nou curs celebrant una festa. Jarit organitza tallers d’informàtica i d’idiomes: castellà en diferents nivells (alfabetització, A1, A2, B1), anglès, francès, italià i àrab. Els tallers es desenvolupen des del mes de setembre fins a juliol de forma ininterrompuda i gràcies a ells es generen espais de trobada, intercanvi i convivència entre persones que es van coneixent durant l’any i teixint xarxes de suport.

Convidem a la Regidora de la Delegació de Cooperació al Desenvolupament i Migració perquè inauguri el curs.

A la festa de benvinguda assistiran algunes companyes de l’Associació Escola amb Ànima per parlar-nos sobre el projecte d’Ajuda Humanitària d’Emergència que porten un any realitzant en el nord de Sèrbia. Acollirem l’exposició «L’Infern Serbi» amb una col·lecció de més de 20 làmines realitzades per fotògrafs que han format part del treball en terreny

Data: 4 de octubre de 2018

Lloc i hora: JARITÉ (Carrer Buenos Aires, 8) a les 19h

Scroll To Top