lunes , 6 abril 2020
TURISME RESPONSABLE AL MARROC: Les voluntàries i voluntaris arriben als seus destins!

TURISME RESPONSABLE AL MARROC: Les voluntàries i voluntaris arriben als seus destins!

El passat divendres dia 10 d’agost, un grup de 45 joves voluntàries i voluntaris partiren en autobús des de València, per a viure una experiència inolvidable a un país proper, encara que de vegades sembla desconegut: el Marroc. Vint persones es quedaren a la zona Nord, al Rif, per a conèixer la problemàtica del consum del aigua en aquesta zona envoltada d’una meravellosa riquesa natural. Altres vint-i-cinc continuaren la seua aventura fins al Erg Chebbi, a travessant el país fins al sud, per a conèixer el principi dunar del desert i algunes de les iniciatives locals per a fer front a l’impacte negatiu del turisme, que amenaça l’entorn natural de les dunes.

Els dos grups s’han instal·lat ja als seus destins, i comencen a intercanviar experiències amb la població local, a empapar-se de nous olors, sorolls, relacions… i desconectar de la rutina que de vegades ens adorm i ens allunya d’aquelles experiències que ens conecten amb la vida, com aquesta, que ens fa despertar intensament els sentits!

Si encara no has viatjat amb nosaltres, no pots perdre’t el pròxim!

Scroll To Top