jueves , 27 junio 2019
Últimas noticias
Ruta per la Memòria Democràtica de València!

Ruta per la Memòria Democràtica de València!

Hola a totes i tots!

Des de Jarit tenim el plaer de convidar-vos a la primera ruta per la Memòria Democràtica de València guiada per Cristina Escrivà Moscardó en el marc del projecte europeu Democracy on the Brink.

Data: Dissabte 26 de maig de 2018.

Hora i lloc de trobada: 10h del matí a la Porta dels Serrans.

Començarem visitant el refugi del Carrer Serrans i continuarem per alguns dels llocs més emblemàtics de València quan aquesta va ser capital de la II República. Acabarem el recorregut amb la visita al refugi de la Plaça de l’Ajuntament a les 13h.

Es planteja un recorregut vivencial des de l’empatia durant el qual es recitarà poesia i es cantaran cançons revolucionàries per comprendre i acostar al present la vida quotidiana de la ciutat, les històries de la resistència civil i l’ambient de la guerra. S’utilitzarà una nomenclatura urbana i es donarà visibilitat al paper que va tenir la dona.

25 places disponibles. El recorregut és totalment GRATUÏT però es requereix inscripció prèvia. Per a la inscripció podeu trucar a Jarit (963805076) o enviar un email a internacional@jarit.org amb el vostre nom confirmant l’assistència.

CARTEL DEF JPG

Per saber-ne més aquí 

Vos esperem!

Scroll To Top