martes , 15 octubre 2019
Últimas noticias
Grup de voluntaries als campaments de refugiats i refugiades Saharauis.

Grup de voluntaries als campaments de refugiats i refugiades Saharauis.

Un grup de 12 joves ha viatjat amb Jarit als campaments de refugiades i refugiats a Tinduf, per conèixer la realitat del poble saharaui. Aquest viatge ha estat finançat amb la colaboració de l’IVAJ, al context dels camps de treball de primavera per a joves.

El grup va partir el dia 3o de març, i tornarà el próxim dilluns 9 d’abril.

Des de que han arribat han pogut reunir-se amb representants polítics a Mahbes, Smara, per conèixer de primera mà les necessitats més urgent dels seus habitants, i les principals preocupacions dels seus gobernants.  També han tingut la oportunitat de visitar espais d’organtzació colectiva, de formació per a joves, o iniciatives personals, que fan més amable vida diaria als campaments.

La Biblioteca Bubisher, el taller de l’artista Mohammed Suleiman, o el festival de teatre per al xiquets i xiquetes (FETESA), han sigut algunes de les seues visites.

Seguim sembrant consciència crítica, i apropant a la joventut a realitats que no poden seguir oblidades, o silenciades.

Ajuda’ns a difundir-les!

sahra3

 


sahara7

 
sahara1

Scroll To Top