miércoles , 12 diciembre 2018
Últimas noticias
Obrint Balcons

Obrint Balcons

Des de Russafa Cultura Viva us convidem a la Jornada Obrint Balcons 2018 en la que es reflexionarà sobre A les Balconades 2017 i s’entregarà el seu catàleg. També es presentarà la proposta de la nova edició de A les Balconades que enguany migra a Mostaganem, Algèria, i compta amb la col·laboració entre artistes valencians i algerians.

La vostra presència, participació activa i opinions són molt importants en esta trobada, i absolutament necessàries per a refermar el projecte i convertir A LES BALCONADES en una referència per a l’art, la cultura i la sostenibilitat.

La jornada tindrà lloc el dissabte 3 de març a les 19:00h en La Escuela, c/Dénia, 32.

Vos esperem! Un abraç i fins prompte.

 

CARTEL-obrint-balcons-2018-web

Scroll To Top